Καλέστε μας στο παιδικό σας πάρτι και κάντε την έκπληξη στους φίλους σας. Θα ενθουσιαστούν και θα σας ευχαριστήσουν όταν θα πάρουν στο τέλος τις φωτογραφίες του παιδιού σε απίστευτες πόζες. Η έκπληξη είναι ο στόχος μας και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε φανταστικά σκηνικά και φόντα και παιχνίδι με τα παιδιά.

Καλέστε μας στο παιδικό σας πάρτι και κάντε την έκπληξη στους φίλους σας. Θα ενθουσιαστούν και θα σας ευχαριστήσουν όταν θα πάρουν στο τέλος τις φωτογραφίες του παιδιού σε απίστευτες πόζες. Η έκπληξη είναι ο στόχος μας και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε φανταστικά σκηνικά και φόντα και παιχνίδι με τα παιδιά.

Καλέστε μας στο παιδικό σας πάρτι και κάντε την έκπληξη στους φίλους σας. Θα ενθουσιαστούν και θα σας ευχαριστήσουν
όταν θα πάρουν στο τέλος τις φωτογραφίες του παιδιού σε απίστευτες πόζες. Η έκπληξη είναι ο στόχος μας και γι’ αυτό
χρησιμοποιούμε φανταστικά σκηνικά και φόντα και παιχνίδι με τα παιδιά.

Διάρκεια και συμμετοχή

Ο φωτογράφος μας κατανοεί τη ροή του προγράμματος και τον περιορισμένο χρόνο και ίσως και χώρο. Μεριμνά ώστε η παρουσία του να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτική και περιορίζει τη φωτογράφιση στο χώρο γύρω από τα σκηνικά και μόνο για τα πρώτα 45 λεπτά ιδανικά*(για την προσέλευση κτλ). Στο τέλος το αποτέλεσμα μοιράζεται στους γονείς σε ειδικούς φακέλους και εκείνος απομακρύνεται

Στην περίπτωση του ελεύθερου προγράμματος ή του προπληρωμένου προγράμματος, οι γονείς είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν αν επιθυμούν να κρατήσουν τις φωτογραφίες ή όχι, επομένως ο φωτογράφος έχει μια ελεγχόμενη επαφή με τους καλεσμένους σας.

Στην περίπτωση του Prive προγράμματος ο φωτογράφος μας απομακρύνεται και επιστρέφει με τη λήξη του πάρτι για τον τελικό απολογισμό.

 

ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ

Φωτογράφιση τούρτας:

Μια μοναδική φωτογράφιση στο σβήσιμο της τούρτας.
Όλη την παρέα αγκαλιά με το παιδί σας
και φόντο το θέμα της τούρτας!

Οικογενειακή φωτογράφιση:

Οικογενειακή φωτογράφιση κατά τη διάρκεια του παιδικού πάρτι.
Τρυφερές και αστείες στιγμές υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου

Black & White:

Σας χαρίζουμε μια B&W φωτογραφία της επιλογής σας σε μεγάλη διάσταση 20Χ30!

 

Πακέτα

Σε κάθε πακέτο η διαδικασία φωτογράφισης είναι η ίδια:

Φωτογραφίζουμε όλα τα παιδιά σε τρεις πόζες. Μια φυσική πόζα, μία πόζα με κάποιο αξεσουάρ (αρκουδάκι, καπέλο, μπαλόνι, λουλούδια) και μία πόζα που θα γίνει μοντάζ με κάποιο θέμα που μπορείτε να επιλέξετε εσείς.

Την ώρα της τούρτας φωτογραφίζουμε εκτός τις κλασικές στιγμές σβησίματος των κεριών και μία ομαδική φωτογραφία με όλους του καλεσμένους μια μεγάλη αγκαλιά με το παιδί σας.

Αυτή θα υποστεί επεξεργασία και θα γίνει σύνθεση με το θέμα της τούρτας ή του πάρτι.

Ελεύθερο

ΔΩΡΕΑΝ


5€/φωτογραφία για όσους θέλουν

Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν. Στο τέλος του πάρτι οι γονείς μπορούν να αγοράσουν όποια φωτογραφία επιθυμούν και να την παραλάβουν τυπωμένη σε διάσταση 15Χ20 ή και ψηφιακά στο e-mail. Το κόστος για κάθε φωτογραφία είναι 5 ευρώ.(περιορισμός από 20 παιδιά και πάνω).

Προπληρωμένο

60€ / 10 φωτογραφίες της επιλογής σας


4€ / φωτογραφία για τους καλεσμένους

Το κόστος για να κλείσετε προπληρωμένο φωτογράφο είναι 60 ευρώ. Στο τέλος του πάρτι θα λάβετε 10 φωτογραφίες που μπορείτε να επιλέξετε εσείς. Οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να αγοράσουν στην τιμή των 4 ευρώ όποια φωτογραφία επιθυμούν εκτυπωμένη σε διάσταση 15Χ20 ή και ψηφιακά στο e-mail.

Prive


€ / 60 φωτογραφίες

Επιλέγοντας αυτή την υπηρεσία ουσιαστικά κλείνετε έναν φωτογράφο να φωτογραφίσει το πάρτι σας. Στο τέλος του πάρτι επιλέγετε 60 φωτογραφίες τυπωμένες σε διάσταση 15Χ20 ή και ψηφιακά στο e-mail ή και σε DVD.